Welkom op mijn blog.

Waar zal ik eens beginnen?

Nou ik denk maar bij het begin en dat is wie ben ik?

Ik ben Manon Schouw en ben 29 jaar jong. Ik ben geboren in Zaandam maar nu woonachtig in Hoorn. Hier woon ik samen met mijn lieve man Gijs, mijn dochter Sophie en mijn 2 katjes Bowie en Lulu. Zij zullen vast en zeker nog wel eens voorbij komen tijdens mijn blogs.

Wat doe ik in het dagelijks leven?

Ik ben in 2013 afgestuurd als Verzorgende IG-er werkzaam in een verpleeghuis met ouderen. Sinds 2022 ben ik in het bezit van het verpleegkundige diploma.

Op dit moment werk ik op een gesloten afdeling waar voornamelijk ouderen wonen met de ziekte dementie, maar tegenwoordig gaan de ziektebeelden steeds breder en is de doelgroep ook steeds jonger.

Waar zullen mijn blogs voornamelijk over gaan?

Ik kan zeggen dat ik in mijn leven al flink wat drempels ben tegen gekomen. Denk aan een zware depressie, hernia, cystes op eierstok en flinke overgewicht. Ik hoop met mijn blogs mensen te kunnen helpen dat het niet raar is om dingen mee te maken in je leven en misschien ook handvatten te kunnen geven hoe ik met bepaalde situaties om ben gegaan. Het leven bestaat nou eenmaal uit vallen en opstaan. Ook hoop ik dat mensen zich comfortabel kunnen gaan voelen bij het geen wat zij meemaken en eventueel hun verhaal willen delen.

In september 2022 ben ik voor het eerst moeder geworden van mijn prachtige dochter Sophie. Ik zal de komende periode meerdere blogs schrijven over zwangerschap, bevalling en hoe het zijn als moeder nu echt is. Stay tuned!

De blogs zullen niet dienen als vervanging voor het gaan naar een deskundige.

Ik wens jullie een hoop leesplezier!

Back to Top

Product zoeken

Product has been added to your cart