Bezorging:

Bestellingen worden dezelfde dag in orde gemaakt en meegegeven met de post/ pakketdienst.
Levering is tussen de 2 a 3 werkdagen.

Op dit moment word er nog niet verzonden naar het buitenland.

Briefpost. via Post.nl
0 – 20 gram €2,10
21 – 50 gram € 3,00
51 – 100 gram €3,95
101 – 250 gram €4,95
Pakketpost. via DHL pakket.
Standaard €4,99. 

Retourneren

Mocht u onverhoopt toch willen afzien van u aankoop of bevallen de artikelen u niet, dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier die op de website staat. Tevens dient u in geval van retourneren hiervan een melding te maken binnen 14 werkdagen na ontvangst van u bestelling, anders verloopt uw recht op teruggave van u aankoopbedrag.

Mocht de bestelling niet in goede orde ontvangen zijn dan graag het contact formulier invullen. Er zal dan in overleg gezocht worden naar een passende oplossing. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Betaling:

Betaling is mogelijk d.m.v. Ideal en Apple pay.

Back to Top

Product zoeken

Product has been added to your cart